Läs intressanta artiklar om Närpes Glassfabrik! Har du något speciellt du vill läsa om är du välkommen att höra av dig.
I våra bloggartiklar ger vi dig en djupare inblick i vardagen bakom Närpes Glassfabrik. Vi delar med oss av historier, våra värderingar samt annat som är aktuellt.
Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så missar du inget innehåll. Vi skickar inget spam och du kan när som helst välja att du inte längre vill få e-post från oss genom att klicka på en länk som finns längst ner i varje nyhetsbrev.
Håll dig uppdaterad!
Vill du få ett mail när vi har något kul att berätta? Fyll i din adress här!
Du kan när som helst välja att avprenumerera på våra utskick.
Tack!
Vi har nu sparat dina uppgifter - vi ses i inkorgen!
Socker används inte för att göra glassen söt
Vilken funktion har sockret i glass? Vad händer om man tar bort eller minskar sockret i glass?
Totte Kola – född livsnjutare korsar landsgräns för glass
Kilometrarna avskräcker inte när suget efter glass gör sig påmint.
Färsk gårdsmjölk: Nyckeln till vår unika smak
Mjölk är huvudingrediens i glass. Läs om varifrån vi får vår mjölk och varför vi använder just den mjölken.
Lokalt samarbete hantverkare emellan
En glasstillverkare, en keramiker. Känsla för hantverk som gemensamt intresse.
Hur vi kom att starta Närpes Glassfabrik
En ny glassfabrik startas inte varje dag. Det är inte